Comuna Maneciu are trei revolutionare in casa directoarei liceului

Cu uimire am aflat despre cele trei revolutionare din Maneciu care se zice ca au participat la miscarile din decembrie 1989 in orasul Ploiesti. Pana sa publicam un articol mai amplu invitam pe manecieni sa urmareasca cu atentie filmul revolutiei, poate ca zaresc eroinele satului:

3 raspunsuri la Comuna Maneciu are trei revolutionare in casa directoarei liceului

 1. eu spune:

  asta e poveste veche ,si cine stie in ce mai sunt bagate ca sa manance banii statului,ca nu le mai ajunge…
  interesant ar fi sa deschideti un subiect cu spagile pt bac ca tot se apropie..poate are cineva curaj sa le sparga cercul vicios.

 2. taricescu spune:

  Trei panarame,una mai mare decat alta,acum cu ocazia bacalaureatului ,directoarea Despan Gabriela incaseaza cate 250lei de la fiecare elev de clasa 12-a garantand reusita la examen,adica poate copia cat vrea fara sa fie deranjat! Asta se intampla in fiecare an de cand doamna este directoare.Daca apeleaza cineva cu o mutare a unui elev sau orice problema,tariful este in euro,dela 200-500 E,si se rezolva orice.Reclamatii? Cateva,rezolvate prompt de un inspector batran cu care se …. doamna!

 3. SKOREN spune:

  Mai fratilor, v-am mai spus o data cum stau lucrurile cu aceste revolutionare, dar a fost inainte de atacul asupra site-ului si comentariul s-a pierdut. Deci va spun din nou ca aceste trei revolutionare impreuna cu familia lor care îi mai cuprinde pe nea Gheorghe (tatăl lor), care era alergat cu matura prin curte și tanti Rodica (mama lor), care il alerga cu matura prin curte pe nea Gheorghe, daca sufla mai tare, au stat baricadati in casa pe toata perioada revolutiei, de frica sa nu fie linsati de oamenii carora le facusera rau si in acele vremuri. Si-au facut provizii, apoi s-au baricadat in casa de unde au iesit cand s-au linistit apele.
  Va spune asta cineva care a stat la o casa distanta de ei si ma puteti crede pentru ca nu as avea nimic de castigat daca as mintii.
  Sunt felul de oameni ce cred ca totul li se cuvine chiar daca trebuie sa calce pe cadavre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentariile, opiniile si/sau orice alte postari ale cititorilor pe acest site si/au in legatura cu continutul acestui site apartin exclusiv utilizatorilor care le posteaza,
nu sunt insusite de redactie si/sau proprietarul site-ului si nu atrag raspunderea redactiei si/sau proprietarului site-ului
Programat de ivware